Javila se žena koja je pomagala gladnom Ronaldu

Cristiano Ronaldo nedavno je u televizijskom intervjuu Piersu Morganu, uz brojne pikanterije iz svojeg života, otkrio i kako je kao dječak bio gladan.

Bilo je to kada je imao 11-12 godina te se iz rodne Madeire preselio u Lisabon gdje je igrao u omladinskom pogonu Sportinga. S ostalim bi igračima čekao iza jednog restorana brze hrane jer bi zaposlenice kasno navečer znale podijeliti hamburgere koje nisu prodale tog dana.


– Tu je bila Edna i još dvije djevojke. Nadam se da će ovaj intervju pomoći u potrazi za njima. Volio bih ih pozvati u Torino ili Lisabon, volio bih da dođu u moj dom na večeru, rekao je Ronaldo u intervjuu.

Nakon što je javno pozvao žene da mu se jave, Paula Leca izjavila je da je jedna od spomenutih djevojaka te se odazvala pozivu portugalske zvijezde. Rekla je kako je ona skoro svake večeri dijelila hranu gladnim dječacima koji su trenirali nogomet u Lisabonu i živjeli na rubu egzistencije.

– Pojavili bi se kod restorana, a kada bi hamburgeri ostali, dobile bi dopuštenje od menadžera da ih podijelimo djeci. Jedan od tih dječaka bio je i Ronaldo. Bio je najplašljiviji, rekla je Leca koja je u međuvremenu izgubila kontakt sa šeficom Ednom, jedinom čije je ime Ronaldo zapamtio.