Modri sretni, ali i "na zemlji": Što ćemo slaviti? Nije da smo prošli

Nogometaši Dinama veoma su zadovoljni dan nakon velike pobjede protiv Atalante u prvom kolu Lige prvaka, ali naglašavaju kako je važno da ne polete te da nastave raditi kao dosad.

Pogledajte golove čudesne večeri na Maksimiru!


Dani Olmo, iako se nije upisao među strijelce, odigrao je odličnu utakmicu te je rekao da nije požalio što je ostao u Dinamu nakon ljetnog prijelaznog roka.

- Drago mi je što sam ostao u Dinamu. Uvijek sam rekao da sam htio Ligu prvaka i takvu utakmicu. Bila je to perfektna noć, sada trebamo još dalje raditi da možemo nastaviti, rekao je Olmo.  

- Cijela momčad je igrala odlično, trebamo tako nastaviti. Sad prvo imamo HNL, pa Kup i onda ćemo o Cityju. On je najteži protivnik u grupi, dodao je.

Na opservaciju kako je 'prerastao' Dinamo, mladi Španjolac je odgovorio:

- Ja sam igrač Dinama, ja ću u svakoj utakmici dati sve od sebe za plavi dres.

Emir Dilaver odigrao je odlično u obrani, kao jedan od trojice stopera, u formaciji kojom je trener Nenad Bjelica iznenadio goste.

- Zadovoljni smo, znali smo da možemo. Dobro smo se pripremili, uspjeli smo ostvariti plan. To je prvi korak, imamo još dosta posla. Moramo samo ovako dalje. Nismo proslavili. Što ćemo slaviti? To su samo prva tri boda. Nije da smo prošli, nije nešto veliko, 4:0 je super, ali ništa nije gotovo. To je samo trenutak, to što smo prvi, u nogometu se brzo promijeniti, treba zadržati fokus i ne poletjeti te će još biti dosta uspjeha, kaže Dilaver.

Manchester City kao sljedeći protivnik u Ligi prvaka?

- Radujemo se toj utakmici. Imamo čast igrati u Ligi prvaka, treba uživati. Nemamo presinga kao što je bilo u kvalifikacijama. Tako i očekujemo City, znamo da imamo šanse i to ćemo probati iskoristiti.

Bjelica je smireno rekao kako se ovdje ne radi o bljesku, već momčad kontinuirano pruža odlične partije.

- Navijači i momčad su bili na nivou. Dominirali smo tako jaku momčad talijanske lige. Jako sam ponosan što smo ostvarili jučer. Vjerujem da možemo ponoviti i ovakvu utakmicu u budućnosti. Nije prvi put da igramo ovako dobro, nije ovo jedna utakmica već niz utakmica. Nemamo dilemu da možemo to ponoviti, zaključio je Bjelica.