Bišćan razočaran derbijem, Burić smatra da su morali bolje

Nogometaši Rijeke i Hajduka podijelili si bodove u Jadranskom derbiju igranom na Rujevici. Domaćini su preko Andrijaševića poveli nakon pola sata igre, da bi u nastavku potpuno pali. Hajduk je to iskoristio i golom Teklića došao do boda.

- Pomalo je razočaravajući osjećaj na kraju utakmice. Imali smo nekoliko dobrih prilika da zabijemo drugi pogodak i prelomimo dvoboj na našu stranu. Nismo to uspjeli i na kraju smo primili gol koji je dovoljan za bod s čime nismo zadovoljni, rekao je trener Rijeke Igor Bišćan čija se momčad nakon sat vremena igre ugasila i prepustila inicijativu gostima.

- Pokazalo se opet da nam u određenom trenutku nedostaje koncentracije i kvalitete, nismo se mogli othrvati Hajdukovom pritisku u nastavku. Franko (Andrijašević) je pokazao klasu i da će biti igrač na kojeg ćemo se moći itekako osloniti. Drago mi je da je izdržao 90 minuta što nije bilo planirano, istaknuo je Bišćan.

Dva različita poluvremena prokomentirao je i strateg Hajduka Damir Burić.

- Vidjeli smo interesantan derbi, prvo poluvrijeme pripalo je Rijeci, ali drugo potpuno nama. Tijekom poluvremena promijenili smo neke stvari u igri. Težili smo pas igri i kombinaciji, ali nedostajao nam je završni pas. Međutim, gol smo dali sasvim zasluženo, rekao je Burić.

Hajduk se s osvojenim bodom u Rijeci vratio na vrh ljestvice, a Burić je poručio: - Idemo kući analizirati neke stvari. Bilo je situacija koje smo morali bolje odigrati, radili smo previše jednostavnih pogrešaka.