Rasprodane ulaznice za tribine istok i zapad dolje

U 11 sati počela je pretprodaja ulaznica za 1. kolo Lige prvaka u kojemu će Dinamo igrati protiv talijanskog kluba Atalanta. Susret je na rasporedu u srijedu, 18. rujna od 21 sat na stadionu Maksimir.

Ni sat vremena nakon što su otvorene blagajne, rasprodana je tribina zapad dolje, a ulaznica više nema niti za tribinu istok, objavio je maksimirski klub.

U prodaji su i dalje ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore i zapad gore.

Ulaznice kupljene putem interneta navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

PRETPRODAJA ULAZNICA (12.9.-17.9.)
Tribina sjever dolje 120kn
Tribina sjever gore 120kn
Tribina istok 200kn - RASPRODANO!
Tribina zapad gore 200kn
Tribina zapad dolje 300kn - RASPRODANO!

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (18.9.)
Tribina sjever dolje 150kn
Tribina sjever gore 150kn
Tribina istok 250kn - RASPRODANO!
Tribina zapad gore 250kn
Tribina zapad dolje 400kn - RASPRODANO!

Ulaznice za tribinu jug za gostujuće navijače moguće je kupiti isključivo preko kluba Atalanta BC.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve navijače bit će predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 19 sati.

Iz Dinama su pozvali sve navijače, posjetitelje i građane na korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Također, pozvali su i na suzdržavanje od uporabe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.