Bjelica nakon ždrijeba: Bit će teško, ali imat ćemo svoje šanse

Nogometaši Dinama igrat će u skupini C Lige prvaka zajedno s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, odlučeno je ždrijebom u Monacu. Ždrijeb je komentirao trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica.

Dinamo u skupini s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom

- Nismo mogli dobiti slabu skupinu. Rekao bih da su protivnici odlični, radujemo se svima. Manchester City je od ove tri momčadi na većem nivou. Vjerujem da ćemo se dobro 'potući' sa svima i možda dobiti koju utakmicu, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica našem novinaru Ivanu Dorianu Molnaru.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

- Imamo lijepe protivnike, cilj je uvijek isti, u svaku utakmicu idemo na tri boda. Naravno da će biti teško, ali vjerujemo da ćemo u svim utakmicama imati svoje šanse. Pozivam navijače na stadion, rekao je strateg Modrih.- City je veliki favorit, a sa Šahtarom i Atalantom se možemo boriti za drugo i treće mjesto u skupini. Oni su puno skuplji i iskusniji, posebno Šahtar, ali mislim da se s njima možemo boriti. Vjerujem kako protiv njih možemo skupljati bodove, dodao je Bjelica.

- Šahtar je konstanta u Ligi prvaka. Uvijek ima odličnu momčad s vrhunskim strancima. Ima puno Brazilaca, imaju jaku i brzu momčad, 'skenirao' je Bjelica ukrajinskog prvaka, a potom se osvrnuo i na Atalantu, koja je prvi put u povijesti izborila plasman u Ligu prvaka nakon što je prošle sezone osvojila treće mjesto iza Juventusa i Napolija.

- Atalanta je nova u Ligi prvaka. Njihova momčad mi je za sada nepoznanica. Međutim, u konkurenciji velikih talijanskih klubova izborili su Ligu prvaka što je dokaz njihove kvalitete, zaključio je Bjelica.