Burić: Najljepše je da Strinić i Bradarić žele doći, no mi smo realni

Nogometaši Hajduka u šestom kolu Prve HNL gostuje u Osijeku. Dvoboj u Gradskom vrtu na rasporedu je u nedjelju u 20 sati. Trener Splićana Damir Burić najavio je utakmicu te govorio o stanju u momčadi na konferenciji za novinare.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

Josip Bašić i Basel Jradi imaju ljetne viroze i upitno je hoće li na put. Kod Duke i Posavca stanje je nepromijenjeno, dok Nejašmić i Teklić vuku lakše ozljede.

- Osijek smo gledali, analizirali, u zadnjim utakmicama nakon ispadanja iz Europe su se koncentrirali na prvenstvo. Vidi se da imaju određenu kvalitetu, u svim utakmicama su mogli pobijediti, i Dinamo i Rijeku. Sve je moguće, čeka nas neugodan i dobar protivnik, ali najvažnije je da mi sprovedemo naše točke, nadam se da smo to u stanju, rekao je Burić koji nije htio otkriti sastav za nedjelju.

Dotaknuo je i trener prijelaznog roka, rekao da se nada dolascima, no nije htio otkriti detalje. Upitan o mogućim dolascima Ivana Strinića i Filipa Bradarića, Burić je odgovorio:

- Mislim da je najljepša stvar da igrači koje ste naveli žele doći u Hajduk. Mi smo i dalje atraktivni, svi žele doći kod nas. Mi isto smo realni u svemu tome i znamo što možemo platiti. Mislim da sam vam s ovim sve rekao, zaključio je Burić.