Burić: Cilj je pobjeda, prepišite taj naslov za svaku utakmicu

Nogometaši Hajduka u prva su tri kola u HNL-u upisali tri pobjede i pred Bijelima se nalazi novi izazov u četvrtom - gostovanje kod Slaven Belupa koji je dosad upisao tri poraza.

- Kada pogledate njihov raspored, nije mogao biti gori. Osijek u gostima, doma Dinamo pa Rijeka u gostima, a sad im dolazi Hajduk. Kada gledamo te utakmice, ne možete reći da nisu zaslužili bod ili više. Imali su dobre faze, bili tu negdje s Dinamom. Protiv Rijeke i Osijeka također. Odraz stanja na ljestvici nije pravi pokazatelj. Njihov trener radi dobar posao, rekao je trener Hajduka Damir Burić te dodao kako su Posavec i Čolina upitni za put u Koprivnicu.

Burić je najavio borbu za nova tri boda.

- Cilj je pobjeda. Možete prepisati taj naslov za svaku utakmicu. Hajduk je favorit u Koprivnici. To se od nas očekuje, dodao je Burić.

Dobio je trener Hajduka pitanje i o mogućem odlasku Mije Caktaša.

- Mijo ima važeći ugovor, Hajduk je taj koji odlučuje o svemu. Imamo kvalitetu, dobrog igrača, drago nam je da je među nama. Tržište je još otvoreno 20 dana, može se još puno toga dogoditi. Mi isto pratimo situaciju, nogomet nas uvijek uči nepredvidljivim stvarima, zaključio je Burić.