Skender: Žao mi je samo zbog sjajne publike

Nogometaši Osijeka nisu se uspjeli plasirati u treće pretkolo Europske lige nakon što su pred 7.200 gledatelja na stadionu Gradski vrt izgubili od sofijskog CSKA s 4:3 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Svoje dojmove nakon ispadanja na konferenciji za novinare podijelio je trener Osječana Dino Skender.

- Veliki je žal u meni. U dvije utakmice smo pokazali da smo bolja momčad, makar to sada kada smo ispali zvuči neprikladno, ali oba puta smo igrali bolje.

Utakmica je nakon 120 minuta igre završila rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici zabio je Ante Majstorović u 28. minuti izjednačivši rezultat iz prvog susreta.

- Ne mogu nikome zamjeriti ništa, moji dečki su dali sve od sebe, žao mi je samo zbog sjajne publike. Sjajna je bila atmosfera, to je nezaboravno. Moramo dići glavu gore koliko god nam teško bilo, dodao je Skender.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca kobnim su se pokazali promašaji Bočkaja i Škorića. Černiauskas je obranio udarac Bočjaku, dok je Škorić prebacio vrata. Kod gostiju jedini je bio neprecizan Geferson.

- Ponosan sam na ono što su igrači učinili, ali i ohrabren jer sam se i uvjerio da smo na pravom putu. Ušao je u svlačionicu i predsjednik Meštrović, rekao gotovo isto što i jate ohrabrivao igrače. Ovaj put je bilo tako, negdje će nam se nešto na sličan način i vratiti, rekao je strateg Osječana na konferenciji za novinare.