PSG sabotira Neymarov prelazak u Barcelonu

Trener Barcelone Ernesto Valverde već je pomalo nervozan jer želi što prije kompletirati momčad za sljedeću sezonu, a najmanje jedan veliki dolazak je još "u zraku", piše Marca.

Naime, iako PSG nije izrijekom rekao kako neće pustiti Neymara u Barcelonu, Parižani bi to uradili nevoljko, a očekuju u najmanju ruku iznos sličan onome koji su za njega dali na ljeto 2017. godine. Brazilac je izrazio želju za odlaskom, a predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi ne misli da je dobra ideja zadržati igrača koji želi otići.

No PSG preferira pregovore s bilo kojim drugim klubom prije nego s Barcelonom, jer animozitet između dva velikana traje već neko vrijeme, a čelnici PSG-a s pozicije snage jasno daju do znanja da bi brazilsku zvijezdu radije  pustili bilo gdje osim u Kataloniju.

Službeno, Parižani su istaknuli cijenu od 300 milijuna eura, ali ona bi se vjerojatno mogla spustiti na 200 milijuna. No ponude koje uključuju neke igrače umjesto dijela novca PSG odlučno odbija i inzistira na "čistom kešu", a to je čak i bogatoj Barceloni previše. Kako se čini, iako bi Neymar rado opet zaigrao s Messijem, bilo bi malo iznenađenje da završi u Barceloni ovog ljeta.