Bjelica zadovoljan rezultatom, ne i igrom: Puno smo trčali 'u prazno'

Unatoč pobjedi od 2:0 protiv gruzijskog Saburtala u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka trener hrvatskog prvaka Dinama Nenad Bjelica nije bio sasvim zadovoljan igrom svoje momčadi, osobito u prvom poluvremenu. 

Dinamo slavio u Gruziji


- Zadovoljan sam rezultatom, ne i našom igrom, pogotovo u prvom poluvremenu, jer nismo pružili svoj maksimum. Mislim da nismo bili dovoljno svjesni koliko je ova gruzijska ekipa dobra i kvalitetna, puno smo trčali 'u prazno' i trošili se, no drugo poluvrijeme bilo je puno bolje, bolje smo se organizirali i iskoristili dvije od tri, četiri prilike koje smo imali. Definitivno Dinamo nije igrao na razini na kojoj smo ga vidjeli posljednje dvije utakmice, izjavio je strateg Dinama nakon pobjede u Gruziji.  

- Čestitam Saburtalu na odličnoj igri. Mi smo malo slabije igrali, nismo baš dobro ušli u susret. Čestitam svojim suigračima, bitno je i ovakve teške utakmice dobiti na mišiće. I kad ne ide, kad je teško, kad ne igramo kako treba. Bitna je pobjeda 2:0, ali svakako nema podcjenjivanja, čeka nas još uzvrat. Vidjeli smo njihovu situaciju sa Šerifom, dobra su ekipa i igraju dobar nogomet. Ne treba misliti da će nam biti nešto lakše u uzvratu. Pripremit ćemo se za to kao da je prva utakmica, izjavio je stoper Modrih Dino Perić.