Umag: Slavku Rasbergeru posebno priznanje

Prvom direktoru umaškog teniskog ATP turnira i njegovom začetniku Slavku Rasbergeru u povodu održavanja jubilarnog 30. teniskog turnira Plava Laguna Croatia Open umaški gradonačelnik Vili Bassanese uručio je posebnu prigodnu zahvalnicu.

Ustvrdivši kako je prije trideset godina imao viziju koju je na najbolji mogući način prenio u stvarnost i od jednog malog turnira stvorio svjetski prepoznat događaj, Bassanese je čestitao Slavku Rasbergeru što je ovim turnirom od Umaga napravio kolijevku hrvatskog tenisa.

- Prije svega zahvalio bih se svojoj obitelji na podršci, ali i najboljem timu na svijetu koji je sa mnom radio na razvoju ovog cijenjenog turnira. Ovo je jedno od najvećih priznanja koje sam primio u životu, zbog čega sam danas posebice emotivan, ali i ponosan na ono u što je turnir izrastao, poručio je Rasberger koji je zahvalio svima koji su pridonijeli tome da Umag i Hrvatska budu upisani na tenisku kartu svijeta.

U ime Plave Lagune Rasbergeru je čestitao predsjednik Organizacijskog odbora turnira i predsjednik Uprave Plave Lagune Neven Staver.