Bišćan uoči Superkupa: Nadam se sretnom povratku u Rijeku

U subotu se na Maksimiru u 20 sati igra Superkup u kojemu se sastaju prvak Dinamo i osvajač Kupa Rijeka. Prijenos ćete moći pratiti na Drugom programu HTV-a.

Riječani u Zagreb stižu s priprema u Kranjskoj Gori, a njihov strateg Igor Bišćan priželjkuje povratak s peharom.

- Ovo je vrlo interesantan početak sezone za nas. Odmah na početku veliki ispit, utakmica koju smo priuštili sebi i navijačima zahvaljujući onome što smo napravili prošle sezone u kup natjecanju. Svi znamo da će biti teško, da je Dinamo jako dobar, ali pripremit ćemo se, dobro prezentirati i, nadam se, veseli se vratiti u Rijeku, rekao je Bišćan u razgovoru za klupsku televiziju.

- Treneri uvijek kažu da su zadovoljni pripremama, da se sve odradilo po planu, pa ću to i ja ponoviti. Sve je bilo korektno, uvjeti su bili kao i uvijek odlični, igrali smo par utakmica koje su bile OK, mogle su biti bolje, ali i lošije. Time smo dobili potrebne minute koje smo zacrtali u ovoj fazi priprema. Još uvijek ima nekoliko tjedana za hvatanje optimalne forme. Sve u svemu, dobro je, imali smo sitnih problema s ozljedama, ali to se polako raščišćava. Igrači rade dobro i nadam se da će tako biti i dalje, kaže riječki strateg, dodavši i koje su želje za novu sezonu.

- Želje su uvijek iste, biti što je moguće bolji, biti što je moguće bliže vrhu, i u Kupu napraviti sve da se ode najdalje moguće. Svaka utakmica je bitna jer samo tako možeš u kontinuitetu ostvarivati dobre rezultate koji bi na kraju sezone značili i ostvarenje ciljeva, zaključio je Bišćan.