Bjelica: Željno čekamo Superkup, još nas boli poraz u Kupu

Nogometaši Dinama u subotu u 20 sati, uz prijenos na Drugom programu HTV-a, dočekuju Rijeku u borbi za Superkup.
 
Trener Dinama Nenad Bjelica ističe kako će nastojati uzvratiti Riječanima za poraz u finalu Hrvatskoga kupa (3:1).

– Željno čekamo Superkup, svi znamo kako je prošlo zadnje finale Kupa protiv Rijeke, još nas i danas boli taj poraz, ali Rijeka je bila bolja i zasluženo pobijedila. Mogu samo reći da smo se dobro pripremili, a iako nismo kompletni za subotnju utakmicu, vjerujem da ćemo biti bolji od Rijeke, rekao je Bjelica.

Upitan je nastup kapetana Arijana Ademija i Kevina Theophilea-Catherinea, Emir Dilaver i Sadegh Moharrami sigurno neće nastupiti.

–  Neovisno o svemu tome, imamo dovoljno igrača i oni koji istrče dat će sve od sebe i vjerujem da će pokazati da smo bolji od Rijeke, dodao je Bjelica.

Zadnji Superkup odigran je 2014. godine i to između istih suparnika, a pokal je odnijela momčad s Kvarnera. Od tada je Dinamo osvojio tri, a Rijeka jednu dvostruku krunu što znači da od 2014. pa sve do ove godine ni nije bilo borbe za Superkup.

– Svaka je utakmica važna, a ova još donosi i pokal. Osim toga, puno bi nam značila pobjeda protiv našega najvećeg suparnika u Hrvatskoj zadnjih godina. To bi nam bio i dodatni vjetar u leđa za ono što nas čeka, a to je gust program, puno utakmica, zaključio je strateg Dinama.