Neymar nije došao na pripreme PSG-a, znači li to odlazak?

Nogometaši Paris Saint-Germaina jučer su se okupili kako bi počeli s pripremama za novu sezonu, međutim, na okupljanje nije stigao Neymar.

- Neymar da Silva Santos Junior trebao se vratiti na obveze uoči početka sezone s momčadi. PSG obavještava kako Neymar nije došao na dogovoreno vrijeme i mjesto. Napravio je to bez dozvole i klub će poduzeti odgovarajuće mjere, priopćili su iz francuskog prvaka.

Oglasio se i Neymarov otac koji je rekao da mu se sin nije pojavio na pripremam jer je imao otprije dogovorene obveze sa Zakladom Neymar.

- Njegov povratak bit će 15. srpnja. Jednostavno je ... bez kontroverzi. PSG je toga svjestan i sudjeluje u aktivnostima Zaklade, rekao je Neymarov otac.

Prije 15-ak dana katalonski mediji pisali su da je Neymar odlučan u namjeri da napusti PSG i da se vrati u Barcelonu. Navodno je već došlo do usmenog dogovora između 27-godišnjeg Brazilca i Barcelone te je on pristao na smanjenje plaće samo da se vrati u Španjolsku.

U PSG-u sada ima plaću od 36,8 milijuna eura i drugi je najplaćeniji igrač svijeta iza Lionela Messija, a ako se vrati u Barcelonu godišnje bi bio bogatiji 24 milijuna eura i potpisao bi petogodišnji ugovor.