Olmo: Igrač sam Dinama i priključit ću se pripremama

Junak naslova europskog prvaka mlade španjolske reprezntacije Dani Olmo gotovo sigurno će ovog ljeta, nakon sjajnih predstava na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine, promijeniti sredinu, a procjenjuje se da će Dinamo zaraditi oko 40 milijuna eura.

Spominje se ponuda Manchester Uniteda, ali kao zainteresirani se spominju i Bortussia Dortmund, Chelsea, Arsenal, Bayern, Liverpool i Bayer Leverkusen.

No, zasad se mladi igrač Dinama odmara u svojoj rodnoj Terrassi, gradiću pored Barcelone, te ističe da je još igrač Dinama i da dolazi na pripreme.

- Iako su prošla dva dana, odličan osjećaj me ne napušta. Silno sam sretan i preponosan na ovo što smo napravili u Italiji. Nije to samo nagrada za dobar turnir koji je Španjolska odigrala već i za cijele kvalifikacije koje smo odlično odradili, rekao je Olmo.

- Mislim da nisam mogao sanjati bolji završetak sezone. Prvo ono što smo napravili u Dinamu bilo je sjajno i iznad svih očekivanja pa sada naslov prvaka Europe sa mojom zemljom, dodao je.

Posebno se zahvalio na podršci iz Hrvatske: - I ovim putem želim se zahvaliti svim navijačima i prijateljima iz Hrvatske na podršci koju sam dobio tijekom turnira i čestitkama nakon osvajanja. Posebno mojim Dinamovcima koji su navijali za mene. Rekli su mi da je u hotelu na pripremama u Sloveniji bila luda atmosfera tijekom finala. Ovo je i vaša nagrada koliko je i moja jer svugdje naglašavam koliko mi je Dinamo pomogao da bi postao ono što jesam.

Što namjerava dalje?

- Sada mi je u glavi samo odmor nakon naporne sezone, a onda se priključujem svojim suigračima u Maksimiru. Igrač sam Dinama i imam ugovor, zaključuje mladi  veznjak hrvatskog prvaka.