Gračan: Ovo je jedno veliko iskustvo za sve nas

- Čestitao bih našim igračima na današnjoj izvedbi, odigrali su kvalitetnu utakmicu. Nismo imali sportske sreće u pojedinim trenucima da zabijemo, dečki su se digli nakon prvog poraza, a i pokazalo se da Rumunjske nije baš tako slaba s obzirom na današnji rezultat, rekao je izbornik mlade U-21 reprezentacije Nenad Gračan nakon drugog poraza na Europskom prvenstvu protiv Francuske.

- Treba spomenuti, naš mentalitet, od našeg uspjeha - odlaska na Europsko prvenstvo, radimo neuspjeh. A to nije potrebno. Posebno zbog dečkiju, to je škola za sve nas i iskustvo. U konačnici ih pripremamo za A reprezentaciju, a danas su pokazali da imaju kvalitetu, rekao je Gračan za HRT.

- Možda smo bili i impresionirani s Francuzima, dobili smo rani pogodak. 15 minuta nije bilo najbolje, bilo je važno tad da ne gubimo glavu. Imali smo priliku Jakoliša. No, veseli da ti dečki znaju i da su pokazali da imaju kvalitetu, dodao je Gračan. - Čestitam dečkima, digli smo se, smogli snage, pogodio ih je poraz od Rumunjske. Ovo je jedno veliko iskustvo za sve nas.