Velika borba Ćorića za finale prekinuta zbog kiše

Polufinalni susret na ATP turniru u nizozemskom 's-Hertogenboschu između Borne Ćorića i Francuza Adriana Mannarina zbog kiše je prekinut u subotu u tie-breaku trećeg seta nakon 2 sata i 34 minute igre. 

Ćorić je dobio prvi set sa 6:4, a Mannarinu je sa 6:3 pripao drugi set. U odlučujućem setu francuski tenisač prvi je došao do breaka, poveo 4:3, a potom je kod 5:4 na Ćorićev servis imao dvije meč-lopte. No, najbolji hrvatski tenisač uspio se izvući i odvesti treći set u tie-break u kojem Mannarino vodi sa 3:2, uz prednost mini-breaka. Susret će se nastaviti u nedjelju.

Ni drugi polufinalni meč nije završen. Bliže finalu je Australac Jordan Thompson koji vodi protiv Francuza Richarda Gasqueta 7:5, 5:3.U nedjelju će mečevi početi u 11 sati. Na centralni teren izaći će Ćorić i Mannarino, a na terenu 1 igrat će Thompson i Gasquet.

Poslije Ćorića i Mannarina na centralni teren će Nizozemka Kiki Bertens i Amerikanka Alison Riske u WTA finalu 's-Hertogenboscha, a nakon njih na rasporedu je muški finale.