Gavranović: Pokazat ćemo da je bodovna razlika s Hajdukom realna

Nogometaši Dinama u nedjelju u 19 sati u posljednjem kolu Prvog HNL-a igraju derbi protiv Hajduka, nakon kojeg će, bez obzira na rezultat, proslaviti naslov prvaka.

I Splićani su osigurali Europu, no poraz bi im mogao donijeti četvrto mjesto i start već u prvom pretkolu. Bez obzira na ishod nedjeljnog derbija, već sa dje jasno kako je Hajduk ovo proljeće odigrao na prilično visokoj razini, a primjetio je to i napadač Dinama Mario Gavranović.

- Hajduk se dosta digao ovo proljeće i zasluženo je izborio Europu. No bodovna razlika između nas i njih je, rekao bih, korektna, što će se vidjeti i u nedjelju na terenu, rekao je o Splićanima.

A o Dinamu, koji pomalo zaključuje sjajnu sezonu, u kojoj je jedini realan kiks poraz od Rijeke u finalu Kupa,  kaže: - Sve europske utakmice bile su jako dobre, a ako moram izdvojiti jednu, onda je to ona protiv Spartaka iz Trnave, jer tom pobjedom smo izborili proljeće u Europi, kaže. 

Što će nakon derbija s Hajdukom? -  Nakon derbija prvo želim odmor i posjetit ću moju kćerkicu, koja se rodila prije dva tjedna i koju praktički nisam ni vidio. Ona i supruga su u Zürichu, pa odmah idem k njima. A onda sljedeća sezona, Europa i dominacija u HNL-u, najavio je Gavranović.