Trener Hajduka najavio derbi i otkrio cilj za sljedeću sezonu

Trener Hajduka Siniša Oreščanin najavio je posljednje 36. kolo HNL-a u kojem Bijeli u nedjelju gostuju na Maksimiru kod Dinama.

- Očekujemo Dinamo kao i cijelu sezonu. Apsolutno ih respektiramo i poštujemo, to su pokazali rezultatima tijekom sezone. Pripremamo se za utakmicu gledajući njihove dobre i loše strane. Nadam se da će oba protivnika biti raspoložena, rekao je Oreščanin.

Splićani kolo prije kraja prvenstva imaju 62 bodova, tri više od četvrtog Osijeka, a četiri manje od druge Rijeke.

- Pripremamo se za utakmicu kao svaku drugu. Mislim da je teško igrati na nulu. Imamo plan i ideju kako bismo trebali izgledati sutra. Imamo svoj način razmišljanja, znamo što je derbi, ali to je definitivno nama utakmica izvan konteksta rezultata. Treće ili četvrto mjesto, ali mi smo svoj cilj ostvarili. Meni je ta utakmica dobar pokazatelj za dalje. Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu i postići rezultat koji želimo, rekao je Oreščanin.

Može li se Hajduk sljedeće sezone boriti za naslov?

- Znamo da smo napravili dobre temelje za iduću sezonu. Ako prijelazni rok bude odrađen na pravi način vjerujem da možemo biti duže u utrci za vrh tablice. Nekakav cilj koji je postavljen je najmanje drugo mjesto, zaključio je trener splitske momčadi.