Messi: Trenera se ne smije kriviti za ispadanje od Liverpoola

Kapetan Barcelone Lionel Messi pojavio se pred novinarima i najavio finale Kupa Kralja u kojem njegova momčad igra protiv Valencije i nastoji osvojiti dvostruku krunu.

- Mirni smo. Pripremamo se za finale kao i za ostale utakmice. Kup Kralja ove je sezone bio odlično natjecanje s jakim protivnicima i moramo mu dati veliko značenje jer smo ponovno u finalu i imamo priliku osvojiti još jedan trofej ove sezone, rekao je Messi koji nije mogao izbjeći pitanja vezana za ispadanje u polufinalu Lige prvaka od Liverpoola.

Podsjetimo, Katalonci su na Anfieldu prokockali 3:0 iz prve utakmice. Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4:0.


- Istina je da nismo dobro otvorili utakmicu protiv Liverpoola. Brzo smo primili gol kao godinu prije u Rimu. Onda smo reagirali i prvo poluvrijeme nije bilo potpuno loše, ali u drugom je dijelu postojala samo jedna momčad. Griješili smo i to se ne oprašta. Bio je to jako težak udarac te se i dalje oporavljamo od Liverpoola. Ali sada želim pobijediti u ovom finalu i osvojiti novi naslov, objasnio je Messi.

Ernesto Valverde bi mogao napustiti klupu Barcelone ove sezone, no 31-godišnji Argentinac je uz njega.

- Volio bih da nastavi i sljedeće sezone. Osvojili smo dvostruku krunu prošle godine i to možemo ponoviti ove. Napravio je impresivan posao. Njega se ne smije kriviti za ispadanje od Liverpoola, nego nas, zaključio je Messi.