Trener Lokomotive ponudio ostavku: Sram me kako smo izgledali

Osijek je praktički izbacio Lokomotivu iz utrke za europska mjesta. Slavljem u Kranjčevićevoj od 4:0 momčad Dine Skendera vratila se na treće mjesto.

Golijadu je otvorio Marin Pilj. Pogodak koji sasvim sigurno konkurira za gol sezone postigao je u 22-oj minuti. Ništa nije mogao domaći vratar Grbić. Mreže su zatim mirovale do same završnice, kada Osječani postižu tri pogotka u samo osam minuta. Zabio je najprije Žaper u 79. minuti. Nakon toga veliku pogrešku Grbića iskoristio je Mirko Marić, zabio Osijekov treći i svoj 16-i gol sezone, izjednačivši se s Jakovom Puljićem na vrhu ljestvice strijelaca HNL-a.

Konačnih 4:0 u 87. minuti postavio je Domagoj Pušić. Nakon velikog poraza - Goran Tomić ponudio je ostavku na mjesto trenera Lokomotive.

- Ovo je jedan od najvećih poraza i udaraca u mojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Sram me kako smo izgledali tijekom cijele utakmice, Osijek je zasluženo pobijedio. Jedino što mogu napraviti da ponudim ostavku iz moralnih razloga Upravi kluba, a na njima je da odluče što će napraviti, rekao je Tomić nakon susreta.