Bjelica uoči Rijeke: Neće biti nikakvih kalkulacija s naše strane

Nogometaši Dinama sutra igraju susret 33. kola Prve HNL protiv Rijeke na Rujevici. Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je dvoboj koji će biti uvertira i za finale Kupa 22. svibnja.

Bišćan najavio derbi s Dinamom

- Goropadna Rijeka u zadnjih nekoliko kola. Vrlo su efikasni, znamo kvalitetu Rijekine momčadi, sada igraju na jako dobrom nivou osim te utakmice s Hajdukom gdje su uvjerljivo poraženi. Odigrali su jako puno kvalitetnih utakmica u zadnje vrijeme i znamo da je pred nama jako teška zadaća. Ipak, vjerujemo u našu motivaciju volju i kvalitetu igrača, rekao je Bjelica.

Dinamo je već osigurao naslov prvaka, pojačao se s Ivom Pintom, ove sezone je skupio u Prvoj HNL 82 bodova, a druga Rijeka ima 62 boda.

- Mi ne razmišljamo o finalu Kupa, idemo pobijediti utakmicu, a onda ćemo kad dođe finale fokusirati se na to i pokušati tu utakmicu dobiti. Ne razmišljamo o Kupu, nećemo ništa skrivati, ništa se ni ne može sakriti, mi njih znamo, znaju i oni nas kao i naše slabosti i dobre strane tako da je teško nešto sakriti i neće biti nikakvih kalkulacija s naše strane, kazao je Bjelica uoči Rijeke.