Nazor: "Sportaš sam i nikad se ne predajem"

Košarkaši Zadra u prvoj kvalifikacijskoj utakmici u kojoj se traži viza za ostankom u ABA ligi doživjeli su poraz. Rezultatom 83:89 u dvorani Krešimira Ćosića nadigrao ih je MZT iz Skoplja. Na konferenciji za novinare trener Ante Nazor dao je odgovore na neka pitanja.

Na pitanje hoće li pokušati razdrmati momčad pozitivnim šokom i ponuditi ostavku, Nazor je odgovorio:

- Ja sam sportaš i nikad se ne predajem. Svi koji me poznaju to znaju.

Nazor je prije nekoliko mjeseci izjavio kako u ekipi postoje dvije struje. Ona dobra i ona loša. Utakmica protiv MZT-a dodatno je otkrila kako se pojedini igrači jednostvano ne trpe.

- Ima netrpeljivosti. Neki jedni druge ne mogu vidjeti na oči. Pogledajte samo reakcije igrača kada izlaze vani. Nikako da ta dobra struja pobijedi.

O samoj utakmici strateg Zadra rekao je sljedeće:

- Što reći na to što nas je protivnik u jednom dijelu utakmice zamrznuo na gotovo minus 30. Da li krenuti od pripreme utakmice, da li da analiziram košarku? Ne znam. Nema smisla. Ovo je izvan košarke. Ovo je čista psihologija i ovo nam se s više ili manje oscilacija događa kroz cijelu sezonu. Ja ne znam što reći kad se igrač ne vrati natrag. Ne znam što reći kad je out pa se ne zna da je pet sekundi do kraja napada. Drugo poluvrijeme momčad s drugim licem. Nebrojeno puta se to pojavilo ove sezone i mi ako mislimo ovo izvući ove sezone moramo početi igrati utakmicu od početka do kraja, rekao je Nazor.

Više pročitajete ovdje.