70. obljetnica Hrvatskog zbora sportskih novinara

Ceh sportskih novinara Hrvatske proslavit će sutra 70 godina postojanja. 

Na prigodnoj svečanosti bit će dodijeljene i godišnje novinarske nagrade i priznanja za prošlu godinu. Dodijeljena će biti Nagrada novinar godine i Nagrada za životno djelo te još 10 priznanja za novinarske uratke u prošloj godini. Priznanja će primiti i 5 bivših predsjednika HZSN-a: Milka Babović, Miroslav Rede, Darko Kolombo, Slavko Cvitković i Zoran Kovačević.

Svečanost se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar-Kitarović, Središnjeg državnog ureda za šport Vlade RH i gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a dolazak na jubilej već je potvrdio predsjednik Svjetske udruge sportskih novinara (AIPS) Gianni Merlo te predsjednik Europske udruge sportskih novinara Charles Camenzuli kao i predsjednik Udruge sportskih novinara jugoistočne Europe (SEESJA) Boško Trpeski.

Pozvani su i predstavnici nacionalnih organizacija sportskih novinara s kojima HZSN održava izvanredne odnose, kao i predstavnici sportskih udruga, HNS-a, HOO-a, HND-a i drugih. Okupiti će se hrvatski sportski novinari, ali i brojni sportaši, sportski djelatnici i uglednici.