Kličko bez komentara o ponudi za povratak u ring

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, prije nepune dvije godine zaključio je bogatu boksačku karijeru.

Svoju 21 godinu dugu karijeru počeo je pobjedom na Olimpijskim igrama 1996. u Atlanti, a zaključio porazom od Britanca Anthonyja Joshue u travnju 2017. na stadionu Wembley.

Budući 43-godišnji Kličko i dalje redovno trenira te svi koji su sparirali s njim tvrde da je u sjajnoj formi, s vremena na vrijeme pojavi se vijest o njegovu povratku u ring.

Tako je nedavno objavljena vijest kako je boksačka kompanija DAZN pripremila Ukrajincu ugovor od 60 milijuna funti za povratak iz mirovine. Navodno žele dogovoriti borbu između Klička i Amerikanca Deontaya Wildera, što je potvrdio i Tom Loeffler koji zastupa umirovljenog boksača.


Slavni boksač zasad se nije oglasio o ponudi. U ponedjeljak mu je bio rođendan pa se na društvenim mrežama zadnjih dana uglavnom zahvaljivao na čestitkama.

- Odluči li se vratiti, podržat ću ga, rekao je za Bild stariji Vladimirov brat, također umirovljeni teškaš, a danas gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko.