Bjelica: Teško je zadržati fokus na HNL s ovolikom prednošću

Nakon sjajnih europskih rezultata i velike bodovne prednosti na ljestvici HNL-a valjda je bilo za očekivati da će se Dinamo malo "ispuhati" na domaćoj fronti, što se i dogodilo, pa jee danas odigrao 1:1 s Lokomotivom.

- Teško je zadržati fokus na domaćem prvenstvu s obzirom na našu veliku bodovnu prednost, ali i činjenicu kako nas za par dana očekuje Benfica. Ipak, dečki su odradili solidnu utakmicu, a najvažnije da se nitko nije ozlijedio. Svi igrači koji su igrali danas bit će spremni i za četvrtak. Mislim da smo vidjeli zanimljivu utakmicu, a remi je ipak najpravedniji. I mi i oni smo imali svoje prilike, a i u prve dvije utakmice smo ih jedva pobijedili. Šteta za taj primljeni gol, a u drugom dijelu bili smo puno bolji nego u prvih 45 minuta. Zabili smo lijep gol, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Sada ćemo se odmoriti i spremati se za četvrtak, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

O povratku Marija Gavranovića je rekao:  - On dugo nije igrao, a u ovih pola sata bio je vrlo angažiran, imao je jedan dobar šut nogom, jednu priliku glavom, bio je opasan po gol i dokazao je kako će nam na proljeće itekako pomoći u utakmicama koje slijede.