Jučer s Neymarom, danas u Puli: Rimane potpisao za Istru 1961

Istra 1961 dovela je zvučno pojačanje. 27-godišnji središnji branič iz Francuske Gvajane, Kevin Rimane stigao je u Pulu do kraja sezone. Donedavni suigrač superzvijezda s Parka prinčeva, Mbappea, Neymara, Cavanija i društva želi minute na terenu, a upravo to će mu pružiti Istra i HNL.

Grupacija Baskonia-Alaves preuzela je pulski klub i u njegove redove dovela brojne strance, no zasigurno je najviše odjeknula vijest da će igrač iz PSG-a - Park Prinčeva zamijeniti travnjakom Aldo Drosine.


Pokraj Marquinhosa i Thiaga Silve teško bi se naigrao, iako je, osim u drugoj momčadi PSG-a ubilježio i nastupe za prvu ekipu. Primjerice, startao je od prve minute u Superkupu kojeg je francuski prvak osvojio u srazu s Monacom. Ove sezone u momčadi Thomasa Tuchela nastupio je tri puta.

Rimane je danas i službeno predstavljen na Drosini, ali neće konkurirati za sutrašnji ogled protiv Dinama u Maksimiru. Debitirati bi mogao sljedeće nedjelje, kada momčad Krunoslava Rendulića gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka.