Čošić najavio Dinamovo proljeće: Želimo klubu vratiti stari sjaj

Udruga Dinamo to smo mi priprema niz kulturnih aktivnosti pod nazivom Dinamovo proljeće kako bi se probudila građanska podrška klubu koji je nakon 49 godina prezimio u Europi.  

Prva na redu je izložba povijesno vrijednih eksponata kluba u Galeriji Kranjčar od 9. veljače koju građani mogu posjetiti besplatno. Nakon toga slijedi prikazivanje dokumentarnog filma u kinu Europa te se kulminacija očekuje 23. veljače koncertom u Domu sportova. Nastupit će Šank, Tram 11, Jura Stublić i Film te Kawasaki 3P.

Događanja će se nizati sve do ožujka kada organizatori pripremaju i javnu tribinu na temu Potencijali Dinama te najavljuju još neka iznenađenja.

Iz kluba ističu kako ni na jedan način nisu uključeni u organizaciju tog projekta: - Koncert Dinamovo proljeće je u organizaciji jedne od udruga navijača i članova GNK Dinamo.

Predsjednik Udruge Dinamo to smo mi Juraj Čošić gostovao je u Studiju 4 i pozvao Dinamove navijače da se pridruže proslavi uspjeha igrača, a prokomentirao je i stanje u klubu.

- Dinamo je besramno opljačkan. Klub je u 12. mjesecu imao skupštinu na kojoj je malo doradio statut i izbacio neistomišljenike iz skupštine i nastavio dugogodišnju politiku prema neistomišljenicima. Nisu dopustili nikome izvana da se kandidira ili pita nešto na skupštini. Nema pomaka što se tiče usklađivanja Zakona s udrugama. Nema pomaka u odštetnim zahtjevima prema onima koji su odštetili klub, istaknuo je Čosić.