Murić predstavljen u Rijeci: U Ajaxu sam najviše naučio

Robert Murić sinoć je postao novi igrač Rijeke, a danas je i službeno predstavljen. 22-godišnji ljevak potpisao je ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na još godinu dana.

- Znam da se u Rijeci radi super. Igrao sam već u karijeri s nekoliko igrača Rijeke, došao sam ovdje pokazati sve što znam. Znam da se u Rijeci već nekoliko godina radi jako dobro, vjerujem da će sve biti super, rekao je Murić koji je prije pet godina iz Dinama prešao u redove Ajaxa.

- Ne žalim za ničime. Naučio sam jako puno u inozemstvu, posebice na tehnici i fizičkoj snazi. U Ajaxu sam najviše naučio, tamo rade sve nizozemske zvijezde. Najupečatljivije iskustvo bio je rad s Dennisom Bergkampom, rekao je mladi nogometaš.

Nakon što je prošao omladinsku školu Dinama, Murić je igrao i za mlađe uzraste u Ajaxu, te je igrao u Pescari i Bragi.


- Roberta ne treba puno predstavljati. Došao je trenutak u karijeri da ga se počne predstavljati na travnjaku, a ne kroz medije. Znamo svi o kakvom se igraču radi i s kojim kapacitetom. Vjerujem da smo donijeli pravu prosudbu i da će Robert Rijeku prihvatiti kao novi dom, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

U Rijeku se službeno vratio Ivan Tomečak.

 - Sretan sam što sam se vratio. Vraćam se jer znam gdje dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga je i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni, rekao je Tomečak.