Bjelica: Napunili smo se samopouzdanjem i dižemo formu

- Na početku polusezone često se javljaju mali upitnici u kakvom će stanju momčad krenuti u natjecanje, ali mislim da smo pokazali da smo na dobrom putu, da smo dobro pripremljeni, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon što je njegova momčad pobijedila Rudeš 7:2 u susretu 19. kola Prve HNL.

Posebno su bljesnuli trostruki i dvostruki strijelac, Mislav Oršić i Izet Hajrović.

- Svim našim ofenzivnim igračima jako je važno upisati se u strijelce. Ako znamo da Oršić na pripremama nije zabio, onda nas ova njegova tri gola odmah u prvoj utakmici posebno vesele. Slično je i s Hajrovićem koji u HNL-u nije zabijao...

Sedam postignutih pogodaka i brojne prilike sugeriraju da je Dinamo na dobrom putu i da podiže formu uoči važnih proljetnih europskih iskušenja.

- Vrlo je važno da se igrači uoči europskih utakmica napune samopouzdanjem, da dižu formu. Raduju i Gojak, Petković... Imali smo još nekoliko prilika. Zadovoljan sam s realizacijom i sa svim napravljenim u ovoj utakmici.

Kapetan Dinama Arijan Ademi ozlijedio je rame, no nastavio je igrati, da bi na kraju ipak izašao, "predostrožnosti radi", veli Bjelica.