Problemi za Bišćana: Trenutno nas nema dovoljno

Nogometaši Rijeke nakon odrađene odgođene utakmice u Koprivnici u prvom susretu na domaćem terenu u nedjelju dočekuju Goricu.

Trener Rijeke Igor Bišćan uoči nedjeljnog dvoboja ima problema sa sastavljanjem momčadi.

- Čeka nas jedna sasvim sigurno zahtjevna utakmica protiv protivnika koji je u prvom dijelu sezone bio ugodno iznenađenje i to potpuno zasluženo. Puno bodova su skupili na gostovanjima, vole pričekati da ih se napadne i onda preko kontri i brzih izlazaka mogu biti neugodni, rekao je Bišćan te nastavio o ozljedama i kadrovskim problemima:

- Opet ćemo morati mijenjati igračima pozicije zbog izostanaka. Situacija sa Raspopovićem nije najbolja, očekuje se da ga neće biti dva mjeseca. Vidjet ćemo kakva je situacija s Pavelićem iako se ne čini da je još uvijek spreman. Situacija je složena jer nema zbog kartona ni Čolaka ni Punčeca, a Gorgon još nije spreman iako je njegova ozljeda pri kraju. Ima nas koliko nas ima i napravit ćemo sve da složimo najbolju momčad koju možemo. Nedostaje nam igrača na bočnim pozicijama, i ako Pavelić ne bude mogao morat ćemo reagirati i dovesti nekoga jer nas trenutno nema dovoljno, zaključio je Bišćan.

Više pročitajte na stranicama Radio Rijeke.