Perica na posudbi u Kasimpasi: Jedva čekam nove izazove

Zadarski nogometni internacionalac Stipe Perica, igrač talijanskog prvoligaša Udinesea, odlazi na novu posudbu. Nakon što je prvi dio sezone proveo u članu talijanske Serie A Frosinoneu, njegova nova destinacija je do kraja ovog natjecateljskog djela turska Kasimpasa.

Riječ je o uglednom turskom prvoligašu koji se trenutačno na tablici Super Lig nalazi na petom mjestu.

- Presretan sam, jedva čekam nove izazove u novoj državi i klubu. Kada me je agent nazvao i rekao za ponudu Kasimpase nisam dvoumio niti trenutka. Prvi dojmovi su izvrsni, klub iz Istanbula raspolaže s uvjetima kao malo koji drugi klub. Veselim se prvim treninzima i jedva čekam debi za Kasimpasu.

Nekoliko poznatih lica ga je tu dočekalo.

- Sve najljepše o klubu mi je ispričao moj suigrač iz Udinesea, vratar Simone Scuffet koji je također nedavno došao. Također, stigao je sada i iz Osijeka, Hajradinović tako da će proces aklimatizacije proći brzo. Ali i inače, stvarno s tim nikad nisam imao problema, tako da s puno optimizma gledam prema naprijed.

Kasimpasa ima velike ambicije.
- Apsolutno i to mi se posebno sviđa, žele ući u Europu i sve ću učiniti da im pomognem svojim dobrim igrama i golovima, kaže Perica.

Cijeli razgovor pročitajte na stranicama Radio Zadra.