Čilić sa snimanja koljena: Nisam dobio nalaze kojima sam se nadao

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić danas je u Monte Carlu bio na pretragama zbog problema s koljenom. Čilić se već nakon poraza od Španjolca Roberta Bautista Aguta na Australian Openu požalio na bol koja mu je onemogućila normalno kretanje na tom dvoboju.

- Imao sam dosta problema s koljenom, to me mučilo od početka meča. Bilo mi je teško igrati u svakom slučaju. Borio sam se koliko sam se god mogao, ali znao sam da mogućnosti s igrom nisu na pravoj razini, rekao je tada Čilić koji je tada najavio kako mu je najvažnije riješiti probleme s ozljedom. Zbog toga je otišao na pretrage, ali nakon što je objavio fotografiju iz bolnice napisao je i novu poruku koja je zabrinula njegove navijače.

- Hvala svima na porukama podrške. Nisam dobio nalaze kojima sam se nadao. Čeka me puno posla kako bi mi se koljeno potpuno oporavilo, ali drago mi je da na tom putu imam vašu podršku. Uskoro više informacija, napisao je Čilić na Instagramu što bi moglo značiti da će vjerojatno propustiti nekoliko sljedećih turnira.