Červar se ispričao zbog prozivanja novinara i najavio odlazak

Dan nakon važne pobjede nad Francuskom, nakon koje je Lino Červar krenuo u javni obračun s novinarima, uslijedila je izbornikova isprika.

Červar: Najuspješniji sam trener, a vrijeđaju me kao smeće

- Kako su naši novinari pisali, ja ne mogu ništa napraviti, ja sam kikiriki. To je nepošteno, treba se dignuti glas protiv takvih mangupa, oni uzmu batinu i lupaju te po glavi dok ne crkneš i uživaju u tome, oštar je sinoć bio Červar u razgovoru za HRT nakon što su njegovi izabranici uspjeli ostvariti cilj uoči Svjetskoga prvenstva – plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre.

Jutro je pametnije od večeri pa je Červar u razgovoru za portal Index rekao kako ne želi da njegovi istupi opterete reprezentaciju pred kojom je još dvoboj za peto mjesto protiv Švedske.

- Žao mi je, ispričavam se jer sam u naletu velikih emocija sinoć prozvao novinara i zadirao u njegove slobode izražavanja. Žao mi je, kažem to i u ime Hrvatskog rukometnog saveza. Trebao sam neke stvari drugačije kazati, rekao je za Index.

Također je najavio kako će uskoro otići s klupe reprezentacije. - Naravno da ću otići, već sam to najavio, vratio sam se da pomognem i uvijek ću biti Hrvatskoj na raspolaganju.