Šego uoči Francuske: Moramo pružiti najbolju partiju dosad

Posljednje kolo drugoga kruga na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj donosi ogled hrvatske reprezentacije s braniteljem naslova svjetskog prvaka, Francuskom.

Karabatić uoči Hrvatske: Nema opuštanja, uvijek dajemo sve od sebe

Naša je reprezentacija imala dan odmora nakon utakmice s Njemačkom koju je odigrala u ponedjeljak, Francuzi su odmarali od nedjeljnog ogleda s Islandom.

Hrvatskoj će, ako Brazil svlada Island, biti potreban najmanje bod protiv Francuske da bi ušli u borbu za sedmo mjesto i olimpijske kvalifikacije. Bit će teško podići se u fizičkom i mentalnom smislu drugi put u tako kratkom vremenu, no ne treba sumnjati u motivaciju igrača.

- Moramo odigrati našu najbolju partiju za pobjedu. Vidimo svoju šansu prije svega u obrani, moramo je odigrati na visokom nivou, kao što smo igrali većinu turnira. U napadu moramo biti strpljivi, ne trošiti lopte, tehničke pogreške moramo svesti na minimum, ako išta želimo iz te utakmice izvući, istaknuo je vratar Marin Šego u razgovoru s Markom Šivakom.

Utakmica između Hrvatske i Francuske u Lanxess areni počinje u 18 sati. Prijenos je na Drugom programu Hrvatskoga radija.

Cijeli razgovor s Marinom Šegom za Hrvatski radio poslušajte ovdje.