Červar: Odlučio je loš ulaz u utakmicu

Nakon pet pobjeda Brazil se pokazao kao tvrd i nepremostiv protivnik. Hrvatska reprezentacija u Kölnu je izgubila od Brazila 26:29.

-
Ušli smo u susret loše, napravili smo puno tehničkih pogrešaka. Oni su se odlijepili na pet golova razlike i bilo je teško. Naša obrana nije bila kao na prijašnjim utakmicama, rekao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar u razgovoru s našim Edinom Mahmuljinom

Hrvatski izbornik istaknuo je da smo se u drugom dijelu drugog poluvremena digli, međutim, kako je rekao, sedam minuta prije kraja primili smo gol ispod ruke, fulali dva zicera i to je učinilo razliku.

- Imali smo problema u napadu, ali odlučio je ulaz u utakmicu koji je bio loš. Prerano smo došli u minus, istrošili se energetski, a falilo nam je i koncentracije. Bili smo blizu, ali nismo uspjeli, rekao je Červar, dodavši da se sada moraju sabrati i pripremiti za sutrašnju utakmicu s Njemačkom, za koju je rekao da su u obrani vrlo čvrsti i da igraju dvije obrane 6-0 i 5-1 i da neće biti lako to razbijati.

- Neće nam biti lako, ali pokušat ćemo se boriti, zaključio je Červar.