Šego: Dečki su odlično odigrali obranu, hvala navijačima!

- Odigrali smo izvanrednu utakmicu protiv vrhunske ekipe. Dosta smo ih dobro izanalizirali, slijedili upute od prve do zadnje minute, išlo nam je to od ruke i mislim da smo zasluženo pobijedili, rekao je vratar hrvatske rukometne reprezentacije Marin Šego nakon pobjede nad Španjolskom na SP-u kojom je Hrvatska osvojila prvo mjesto u skupini prenijevši sva četiri boda u drugi krug.

Červar: Imamo skromne i vrijedne dečke, ne traže ništa

Rukometaši nakon pobjede nad Španjolcima: Čvrsto smo na zemlji

- Odličan je bio osjećaj, dvorana je bila krcata, hvala svima što su došli, nadamo se da će i u Kölnu biti tako. Dečki su odlično odigrali obranu, oni se malo primijete, ali ovo je bila njihova utakmica, izjavio je Šego.


- Osjećaj je fenomenalan, zasluženo smo pobijedili i čestitao bih svim suigračima na predivnoj borbi. Parket je 'izgorio' kako smo se kretali u obrani, mislim da je to bio ključ za našu pobjedu. Primiti 19 golova od europskog prvaka je stvarno odlično. Imali smo, što je najgore i par gluposti koje se ne bi smjele događati, ali na kraju smo i to ispravili, sve zahvaljujući obrani, izjavio je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon slavlja nad Španjolcima na SP-u.  

- Imao sam osjećaj da sve zatvaramo i da sve stižemo. Dogovorili smo se da idemo 'na glavu'. Imamo četiri boda, sretni smo i idemo u Köln, rekao je Duvnjak.