Hrvatski junak na vratima: Igrali smo na visokoj razini

- Odlična utakmica, treća u nizu koju igramo na visokom nivou. Od prve do zadnje minute igrali smo na visokoj razini i zasluženo smo svladali Makedoniju, izjavio je za HRT jedan od junaka hrvatske pobjede protiv Makedonaca, vratar Marin Šego. 

SP: Hrvatska upisala veliku pobjedu protiv Makedonije


- Imali smo svoj plan, držali se njega, 'riješili' smo Kirila Lazarova, svi znamo tko je on i da svaku utakmicu zabija desetak komada. Zabio je svojih par golova, ali ne onoliko koliko on zna. Makedonija je dobra reprezentacija, igraju jako dobar rukomet, Raul (trener Raul Gonzalez) je uveo španjolski sistem, nezgodni su, brzi, izvode brze centre, ali mi smo svi bili dobri. Cijela ekipa dobro diše, rekao je Šego, koji je u dvoboju s Makedonijom postigao i pogodak, drugi u karijeri za hrvatsku reprezentaciju.

U utorak je na SP-u slobodan dan, a nakon dvoboja s Bahreinom 16. siječnja, Hrvatska će skupinu B zaključiti utakmicom protiv Španjolske 17. siječnja.

- Sutra je dan pauze, moramo se regenerirati što bolje, onda slijedi jedna lakša, da tako kažem, utakmica protiv Bahreina i mislim da imamo dovoljno vremena da se regeneriramo za Španjolce. Oni su uvijek odlični, igraju dobar rukomet, imaju jako dobru obranu, jako dobre vratare, brzu polukontru i kontru i opasni su sa svih pozicija, izjavio je Šego.