Čelnici HOO-a čestitali Janici Kostelić rođenje sina Oskara

Prvog dana Nove 2019. godine naša najtrofejnija sportašica Janica Kostelić postala je majka. U zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila je sina Oskara. Državna tajnica za sport u listopadu je objavila da je trudna i da će se njezin sin zvati Oskar, kao i da će ga poticati da se bavi skijanjem.

U prebogatoj karijeri Kostelić je osvojila četiri zlatne i dvije srebrne olimpijske medalje, ima pet naslova svjetske prvakinje, a triput je bila ukupna pobjednica Svjetskog kupa. U travnju 2007. godine objavila je definitivno povlačenje iz skijanja.

Nakon što je obnašala dužnost pomoćnice ministra u Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa, u studenome 2016. godine je imenovana prvom državnom tajnicom Središnjeg ureda za sport.

Čestitku povodom majčinstva u utorak su najvećoj hrvatskoj olimpijki uputili čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednik Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop: - Draga Janice, s oduševljenjem smo primili vijest o tvojoj prinovi - sinu Oskaru. Vjerujemo da će kroz odrastanje i odgoj imati sjajne uzore upravo u najtrofejnijim hrvatskim olimpijcima iz obitelji Kostelić. Dijelimo tvoju sreću i u ime hrvatske olimpijske obitelji od srca ti čestitamo na novoj važnoj životnoj ulozi!