Messi o Modrićevoj Zlatnoj lopti, krizi Reala i Ligi prvaka

Ponajbolji igrač današnjice, Argentinac Lionel Messi dao je veliki intervju za španjolsku Marcu u kojoj se dotaknuo mnogih tema. Golgeter Barcelone govorio je o svojim postignućima u dresu katalonske momčadi, ali i o tome kako mu se prioriteti s godinama mijenjaju.

"Otkad sam postao otac, prioritet je uvijek moja obitelj. To je najvažnije stvar. Naravno da volim nogomet i živim za njega, ali obitelj je iznad svega", rekao je Messi koji je komentirao i svoje peto mjesto u poretku za najboljeg nogometaša 2018. prema izboru France Footballa. Tu prestižnu nagradu Ballon d'Or osvojio je hrvatski kapetan Luka Modrić.

"Ako ću biti iskren...Nisam tome pridavao previše važnosti iako je to velika nagrada. Znao sam da ove sezone nisam imao velike šanse za osvajanje i nisam bio iznenađen", objasnio je Messi.


Barcelona je ove godine, kao i prethodnih, jedan od favorita za Ligu prvaka.

"Svake godine ju želimo osvojiti. Liga prvaka je jedinstveno, posebno i najljepše natjecanje koje sam igrao. Potpuno je drugačije natjecanje i svi ga želimo osvojiti", dodao je Messi.

Dobio je Argentinac i pitanje o problemima Real Madrida.

"Na početku sezone sam rekao da je Real sjajan klub, jedan od najboljih na svijetu s mnogo vrhunskih igrača, ali svima bi nedostajao Cristiano. On zabija mnogo golova i daje puno drugih stvari, tako da me sve to ne iznenađuje", zaključio je argentinski nogometaš.