[VIDEO] Bjelica: Možemo biti zadovoljni i ponosni sa svime što smo ostvarili

Nakon pobjede Dinama nad Hajdukom od 1:0, trener Nenad Bjelica bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi, koja je jesenski dio sezone završila na prvom mjestu sa 45 bodova.

"Ostvarili smo sve ciljeve koje smo si zacrtali. Imamo veliku bodovnu prednost u prvenstvu, prvi smo u grupi Europske lige, u polufinalu smo Kupa. Možemo biti zadovoljni i ponosni sa svime što smo ostvarili. Velika zahvala igračima, svim ljudima u klubu i našim navijačima koji su pripomogli da dođemo do ovih rezultata i nadamo se da ćemo u proljeće nastaviti isto ovako", rekao je trener Bjelica.

Dinamo će sutra u 13 sati saznati tko će mu biti protivnik u šesnaestini finala Europske lige.

"Nemam nikoga posebno kojeg priželjkujem. Vidjet ćemo, tko bude, bude. pripremit ćemo se dobro i probati ga pobijediti", jasan je bio strateg Modrih.

Bjelica je iznenadio sa sastavom u ovoj utakmici promijenivši čak šest igrača u odnosu na Anderlecht.

"Nismo imali izbora. Ovi igrači koji su bili na klupi nisu bili u dobrom stanju, Stojanović u jako lošem stanju, Hajrovića nisam ni planirao uvesti, bio je i kadru samo da bi imali 18 igrača. Oršić je bio jako umoran nakon Anderlechta tako da je ovaj sastav bio jedini mogući. Ovi igrači koji su bili na terenu su stvarno odigrali vrhunski. Nešto smo malo improvizirali s Teofilom na desnom beku, ali on je već igrao na toj poziciji u svom francuskom klubu."