[AUDIO] Tucak za HRT: Odigrali smo fantastičnu utakmicu

Unatoč porazu u Nišu od Srbije, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak bio je zadovoljan nastupom svojih igrača. U razgovoru za HRT pohvalio je svoje izabranike te čestitao domaćinu na pobjedi.

Barakude nakon peteraca izgubile od Srbije

"Imali smo pobjedu, cijelu utakmicu smo kontrolirali igru i rezultat, no nažalost, u nekim ključnim trenucima nismo to uspjeli kapitalizirati. Imali smo i peterac na +1 dvije minute do kraja da zaključimo utakmicu definitivno, no nismo uspjeli postići gol. Međutim, mislim da smo odigrali fantastičnu utakmicu", izjavio je u razgovoru za HRT izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak nakon poraza u Nišu nakon peteraca u Svjetskoj ligi/Europa kupu. 

"Utakmica između Hrvatske i Srbije je, što bi se reklo 'creme de la creme' vaterpolskog sporta. Čestitke Srbiji na pobjedi, ali i mojim momcima na fantastično odrađenoj utakmici. Ovaj rulet penala je potpuno nebitan u rezultatskom smislu, odnosno bitan je da iz njega izvučemo neke pouke, ali zaista smo odigrali fantastičnu utakmicu", rekao je Tucak našem novinaru Lovorku Magdiću dodavši kako je nedostajalo malo sreće i koncentracije.

"Rekao sam već i prije utakmice da ona u rezultatskom smislu nije toliko bitna, da i mi i oni prolazimo dalje, a hoćemo li u Europa kupu ići na Grke ili Španjolce potpuno je svejedno. Nama je bilo bitno da odigramo vrhunsku utakmicu, a to smo i napravili. Žao mi je što nismo pobijedili jer smo od početka do kraja kontrolirali i igru i rezultat, nažalost, nedostajalo je malo sreće, ali zaista čestitam svojim momcima na vrhunsko odrađenoj utakmici", zaključio je Tucak.