Dalić o novoj ponudi: Pratim svoj osjećaj, ugovor mi ništa ne znači

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u razgovoru za Sportske novosti izjavio je kako je dobio novu, financijski izdašnu ponudu za preuzimanje jednog kluba. Ipak, Dalić ostaje na klupi Vatrenih te ističe kako nastavlja jednostavno pratiti svoj osjećaj.

"Ovih dana došla je još jedna ponuda, friška, aktualna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo", kazao je Dalić za SN. Iz Kine je tada navodno došla ponuda od osam milijuna eura godišnje na tri sezone.

"Stalno me netko zove i ponekad se zapitam imam li pravo biti takav prema svojoj obitelji, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer nogomet je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Tko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika. Kazao sam sâm sebi: 'Bit će još boljih.' I nadam se da hoće, ali nekad se baš zapitam imam li pravo biti neodgovoran prema sebi i obitelji pa sve to odbaciti", dodao je izbornik. 

"Kad dođe šansa, treba je iskoristiti. Zasad je to tako kod mene, dokle će biti ne znam. Pratim svoj osjećaj, ugovor mi ništa ne znači. Ugovor imam, ali uopće me ne zanima, niti me veže. Ovog časa veže me samo moj feeling, čim osjetim da to više nije to, pokupit ću se. Nisam taj koji će izbornik biti stotinu godinu, koji brani svoj resor. Razmišljam imam li pravo sve to odbijati, zanemariti. Sad je takva situacije, ali vidjet ćemo...", zaključio je.