Modrić: Bez obzira na poraz iza nas je sjajna godina

Primili smo golove iz prekida, to najviše boli. Možemo biti ponosni i sretni kako smo odigrali utakmicu, bez obzira na poraz. Što je tu je. Idemo vidjeti koga ćemo dobiti u kvalifikacijama i plasirati se na Euro, rekao je Luka Modrić nakon oproštaja od Lige nacija porazom na Wembleyju.

Vatreni zbog statusa nositelja navijaju za poraze Njemačke i Poljske

Kapetan Vatrenih gleda prema naprijed. Hrvatska nogometna reprezentacija mogla bi na skorašnjem ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo 2020. godine biti u statusu nositelja.
 
Bez obzira koju god grupu dobijemo, nemamo se koga bojati. Pokazali smo kroz naše igre da se možemo suprotstaviti svakom suparniku i da nitko nije nadmoćniji od nas. Neovisno nositelji ili ne, moramo se plasirati na Europsko prvenstvo. Imamo super ekipu i još ćemo se poboljšati, istaknuo je Modrić.
 
Iza Vatrenih i Modrića izvrsna je godina, naslovu svjetskih doprvaka dodao je titulu najboljeg nogometaša svijeta i Europe.

Sjajna godina za hrvatski nogomet. Rekao sam već nakon Španjolaca: bez obzira kako završi ova utakmica neće se ništa promijeniti - iza nas je sjajna godina. Šteta što nismo izvukli bolji rezultat. Što se tiče Zlatne lopte, vidjet ćemo što će biti. Počašćen sam što sam uopće u konkurenciji. Sezona mi je bila fenomenalna, kako kolektivno, tako i individualno. Što god bude bilo neće ništa promijeniti u mojoj sezoni, zaključio je.