Cvitanović: Radonjić zaslužuje reprezentaciju; Strahonja: Lokomotiva oštećena

U emisiji Stadion Igor Cvitanović i Mario Strahonja analizirali su i komentirali 14. kolo domaćeg prvenstva, a Cvitanović je istaknuo jedno ime.

Radonjić se u ovom trenutku nalazi u najboljim igračkim danima i on je centarfor koji zaslužuje biti u užem ili širem kadru reprezentacije. On se dobro kreće, igra za momčad i ima tehničke i realizatorske kvalitete. Mislim da je trenutačno najbolji napadač u Hrvatskoj, rekao je Cvitanović komentirajući utakmicu Lokomotive i Dinama.

Sudački ekspert Mario Strahonja komentirao je suđenje u zagrebačkom derbiju, s kojim nije baš zadovoljan: Igor Pajač je dobro sudio, osim u toj jednoj situaciji, mora biti malo hrabriji u nekim situacijama, on je međunarodni sudac, potentan, mora se malo nadograditi i biti hrabriji kako bi bio stepenicu više na UEFA-inim listama. Takve situacije su ono što odvaja dobre od vrlo dobrih sudaca. Posebno se to odnosi na lakat Theophilea u 61. minuti u kaznenom prostoru, trebao je biti dosuđen penal za Lokomotivu. Vidio je to, ali nije imao hrabrosti dosuditi, smatra Strahonja.

Igor Cvitanović komentirao je i momčadske učinke te istaknuo da trenutačno najbolji nogomet u Hrvatskoj igraju Dinamo, Lokomotiva i Gorica, koja je i u prošlom kolu upisala gostujuću pobjedu: Bjelica i Tomić trenutno su najbolji treneri u HNL-u, dodao je bivši napadač Dinama.

O pobjedi Hajduka nad Interom Cvitanović je rekao: Drago mi je što Teklić i Bradarić dobivaju sve više prilika, kao i ostali mladi jer Hajduk ima previše stranaca upitne kvalitete.