Ademi: Za ovo smo živjeli; Oršić: Stvarno lijep osjećaj

Dinamo je ostvario povijesni uspjeh, pod vodstvom Nenada Bjelice je s četiri uzastopne pobjede osigurao 16-inu finala Europske lige i europsko proljeće nakon punih 48 godina!

Prepoznali smo da možemo dobiti bilo koga, da smo prava momčad, samo trebamo igrati naš nogomet. Za ovo smo živjeli i radili, tu sam već devet godina i znam kakvih je pehova bilo. Mislim da imamo dosta rezerve, ova ekipa je mnogo, mnogo jako i mislim da ćemo to u sljedećim utakmicama pokazati, rekao je kapetan Arijan Ademi.

S ovom utakmicom smo ispisali povijest, ovo je najveća iako nije bio zvučni protivnik. Malo ćemo se opustiti, ali već u nedjelju nas očekuje težak posao, drugoplasirana Lokomotiva, jedna jako ozbiljna ekipa, dodao je.

O treneru kaže: Bjelica nas je usmjerio, dao nam je pozitivnu energiju i vjetar u leđa, vjerovali smo mu i ostvarili ovo. 


Stvarno lijep osjećaj, svi smo sretni zbog rezultata. Nije bilo pritiska jer nije bila neka velika euforija prije utakmice, rekao je strijelac trećeg Dinamovog pogotka Mislav Oršić, koji je istaknuo kako nije bilo straha da bi se utakmica mogla prekinuti zbog magle, a dodao je i kako je sreća da su promijenili loptu jer je ipak bilo malo lakše igrati.