Dinamo: Mamić nije izbačen, to su laži!

Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako je iz članstva kluba Dinamo izbačen Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović iz kluba su su demantirali tu informaciju.

GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge „Dinamo to smo mi“ koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tjelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba, stoji u priopćenju.

Iz kluba također objašnjavaju kako "prošlog tjedna" nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna.

Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba, na kraju su napisali i z Dinama.

Dinamo će u četvrtak na rasprodanom Maksimiru dočekti Spartak iz Trnave u Europskoj ligi. U slučaju remija ili pobjede Dinamo će osigurati dugo iščekivano europsko proljeće.