Liga prvakinja: Krim s 27:20 bolji od Podravke Vegete

U susretu četvrtoga kola skupine C rukometne Lige prvakinja Podravka Vegeta je u subotu u Ljubljani protiv slovenskog Krim Mercatora izgubila sa 27:20 (14:10).

Rukometašice Podravke Vegete su stalno bile u zaostatku, već na startu su gubile 4:1, u 21. minuti je bilo šest razlike, a na poluvremenu su imale minus četiri (14:10).

 U nastavak Koprivničanke kreću sa dva uzastopna gola i dolaze na minus dva, ali onda posustaju i Krim Mercator se odvojio, povevši 18:13. Ipak, ekipa Zlatana Saračevića malo je stisnula u obrani i u 45. minuti dolazi na minus jedan (18:17). Imale su Koprivničanke i kontru za izjednačenje. Nažalost, kontranapad nije iskorišten i nakon toga je uslijedio raspad sustava. Krim Mercator se brzo odlijepio (21:17) i na kraju je rutinski došao do pobjede.
 
Kod Podravke Vegete Dejana Milosavljević zabila je pet, a Karjina Ježikava četiri gola. U redovima Krim Mercatora Lamprini Tsakalou postigla je šest, a Tjaša Stanko, Polona Barić i Sara Ristovska po pet pogodaka.

U ponedjeljak vodeći Györ ETO dočekuje Thüringer. Gyor ima 6 bodova, Krim Mercator 5, Podravka Vegeta 3 boda, a Thuringer 0.

  U idućem kolu Podravka Vegeta, 11. studenoga, dočekuje Thüringer.