Saračević uoči Krima: Najteža utakmica do sada! [HRT 2 od 18 sati]

Rukometašice Podravke danas nastavljaju natjecanje u Ligi prvakinja. Nakon pobjede protiv Thüringera i poraza od Gyoera, u trećem će kolu ugostiti slovenski Krim. Prijenos susreta možete pogledati od 18 sati na našem Drugom programu.

Koprivnicom vlada rukometno ludilo, a tome su zaslužni stručni stožer i ekipa. Užitak je živjeti u ovom gradu i biti u ovom klubu u ovim vremenima. Cilj nam je bio popularizirati rukomet i taj je cilj ispunjen posebno to možemo vidjeti po tome što se i dalje traži ulaznica više, ali i kroz velik broj upita za školu rukometa. Prethodna utakmica protiv Gyora pokazala je gdje smo s najjačima, naglasila je Miranda Tatari Šimunović uz najavu dobre atmosfere na subotnjoj utakmici.

Ekipa je uglavnom zdrava, a trener Zlatko Saračević je istaknuo kako je Elena Popović dobila udarac u ruku na utakmici s Dalmatinkom no vjeruje kako će biti spremna protiv Krima. Malih problema s upalom oka ima i Ana Turk koja redovno trenira.

Očekujem jako tešku utakmicu, možda i najtežu dosad. Krim je kvalitetan i dobro znani protivnik s obzirom na odigrane pripremne utakmice s njima koje nisu mjerilo. Vjerujem u cure jer odlično rade, a ovo je već treće kolo tako da nemamo nepoznanica, kazao je trener Zlatko Saračević.