"Plinari" uoči gostovanja ostali bez opreme

Od 17 sati rukometaši PPD Zagreba u ukrajinskom Zaporožju igraju utakmicu petog kola skupine B Lige prvaka protiv Motora, a prijenos počinje u 16.55 na Drugom programu.

Hrvatski prvaci su u prvom kolu EHF Lige prvaka izgubili kod kuće od Szegeda, u drugom su u gostima iznenadili njemački Flensburg, kod kuće su teško poraženi od PSG-a, a u zadnjem nastupu su u gostima izvukli bod kod danskog Skjerna.  S druge strane,  Ukrajinci, koji su prije nekoliko dana promijenili trenera, žele protiv PPD-a osvojiti prve bodove u ovom natjecanju.

Bit će to težak meč, pogotovo s obzirom na činjenicu da igraju pod pritiskom da moraju izvlačiti prvu pobjedu. Morat ćemo pružiti jako dobru igru, osobito u obrani, te biti vrlo agresivni, ali i strpljivi, najavio je trener PPD-a Lino Červar.

Inače, hrvatskim rukometašima, koji su u Ukrajinu letjeli preko Varšave, je u Poljskoj zapela sportska oprema, pa nisu mogli normalno ni trenirati, ali dobili su dresove neposredno prije utakmice te su zaigrali u svojim prepoznatljivim plavim dresovima.